Kratka crna prozirna spavaćica s dugim rukavima

Kratka crna prozirna spavaćica s dugim rukavima
Seksi kratka prozirna crna spavaćica
Seksi kratka prozirna crna spavaćica

Ocjena posjetitelja

VN:F [1.9.22_1171]
Udobnost
Izgled
Materijal
Seksi
Cijena
Ocjena: 8.2/10

Ova kratka crna prozirna spavaćica s dugim rukavima savršen je izbor za one koji žele dodati senzualnost svojoj kolekciji spavaćice. Proziran materijal i delikatni detalji od čipke čine ovu spavaćicu doista statement komadom koji će zavesti svaki pogled. Raskošna tkanina kao u magli obavija tijelo i stvara zavodljivu ženstvenu siluetu.

Kroj s dugim rukavima daje zanimljiv zaokret tradicionalnom dizajnu spavaćice. Nudi veću pokrivenost, ali ostaje senzualan i provokativan. Lađasti izrez dodatno naglašava eleganciju ove spavaćice i skreće pažnju na ključne kosti i područje vrata. Elastični struk osigurava udobno pristajanje, a istovremeno naglašava prirodne obline tijela. Bilo da tražite poklon za voljenu osobu ili želite počastiti sebe, ova će spavaćica zasigurno impresionirati i učiniti da se osjećate fantastično.

Anais Sensual Lingerie jedan je od najpoznatijih brendova donjeg rublja čije kolekcije na prekrasan način otkrivaju prednosti ženskog tijela, a istovremeno dotiču muška osjetila. Riječ je o poljskom proizvođaču koji je obradovao kupce iz Italije, Francuske, Portugala, Australije i Japana… Ovaj put stvaraju za vas.

Materijal

  • 80% poliamid, 20% elastin

Cijena u trenutku pregleda: 38,66 €

Poveznica na prodavača kod kojeg možete kupiti proizvod Kratka crna prozirna spavaćica s dugim rukavima.

Ako ne vodi na stranicu s tim proizvodom. Tada je već rasprodan i odnosi se na slične proizvode prodavatelja.

« Poprzedni Senzualni dvodijelni bijeli noćni set od fine čipke i satena

Senzualni dvodijelni bijeli noćni set od fine čipke i satena