Pojasevi za podvezice

Božićni unikatni erotski kostim Kissmas set – Obsessive

Tko ne voli iznenađenja?! Tko se ne veseli Božiću?! Začinite ne samo svoj ovogodišnji Božić i razveselite svoju drugu osobu. Vjerujte da ćete jedan od najljepših praznika pretvoriti u jedinstven. I što više?! U ovom vrućem kostimu svoju dvojnicu možete zavesti ne samo u adventsko vrijeme. Ovaj seksi set jednostavno vrijedi kupiti.

Cijena u trenutku pregleda: 28,42 €

Nema ništa bolje nego iznenaditi partnera u spavaćoj sobi i unijeti dašak svježeg zraka u svoje vođenje ljubavi. Podvezice su stoga pravi izbor! Nesvakidašnji erotski simbol, koji se ne vidi odmah, od davnina budi tajne želje kod muškaraca, ali to bez problema može i danas. Podvezice se nose uz pojas za podvezice, što pomaže u udobnijem nošenju i prije svega učvršćivanju podvezica. Pričvršćuju se za pojas i na taj način sprječavaju njegovo skliznuće tijekom nošenja. Zahvaljujući dobro odabranom pojasu za podvezice, čarape su prikladne za dame svih tjelesnih oblika, od vitkijih do plus size.

Podvezice i remen za podvezice često se kombiniraju s korzetom. Proizvodi se u raznim bojama i dezenima, a najpopularnije su crvena i crna. Bijeli pojas za podvezice tipičan je za mladenke i donje rublje za vjenčanje. Pogledajte našu široku ponudu podvezica u različitim dezenima i cjenovnim kategorijama i poklonite svom dečku, to će na kraju biti dar za vas oboje.