Erotski ženski ogrtači

Bijeli satenski kućni ogrtač kimono kroja

Priuštite si ultimativni luksuz s ovim nevjerojatnim bijelim satenskim ogrtačem u stilu kimona ! Osjećaj glatkog i svilenkastog satena na vašoj koži jednostavno je nepobjediv. Ali ono što podiže ovaj luksuzni ogrtač na potpuno novu razinu je nježna cvjetna čipka koja nadopunjuje saten i daje mu dašak ženstvene gracioznosti. Pozornost posvećena detaljima u ovom kućnom ogrtaču jednostavno je nevjerojatna.

Cijena u trenutku pregleda: 43,99 €

Tamnoplavi ženski kratki satenski ogrtač na veze

Elegantni tamnoplavi ženski kućni ogrtač podstavljen finom crnom čipkom. Lagani lepršavi satenski materijal. 3/4 rukavi ovog modela su moderno prošireni. Roba je poklon zapakirana u kutiju. Dužina kućnog ogrtača je cca 86 cm.

Cijena u trenutku pregleda: 25,34 €

Svaka žena želi biti seksi i naglasiti svoju ženstvenost. Ženski erotski kućni ogrtači griju vas, ali su istovremeno i vrlo laskavi. Vašeg partnera sigurno neće ostaviti hladnim. Luksuzno erotično donje rublje svakako ne smije nedostajati u vašem ormaru. Ako ste u potrazi za inspiracijom, birajte iz široke ponude ženskih erotskih kućnih ogrtača koji su izrađeni od različitih materijala. Najčešće je to saten, koji izgleda luksuzno i ​​originalno. Kladite se na proziran ili decentan kućni ogrtač u kojem ćete zablistati. Erotski kućni ogrtač podići će vam samopouzdanje i savršeno dotjerati erotsko donje rublje koje ste pripremili za zadovoljstvo vašeg partnera.

Možete birati između mnoštva različitih krojeva i motiva. Što mislite o, primjerice, božićnom kostimu Djeda Mraza ili jednostavnom kućnom ogrtaču od crnog satena koji je iznimno ugodan na dodir, a uz to i decentan. U ovoj kategoriji pronaći ćete iznimno širok izbor kvalitetnih kućnih ogrtača koji idu ruku pod ruku s aktualnim trendovima i potrebama moderne žene. Inspirirajte se.