Body, bodystocking

Senzualne body od imitacije kože s dubokim dekolteom

Oduševite svoju partnericu zavodljivim Nancy bodijem od umjetne kože. Spaja profinjeni kroj i efektno vezivanje zahvaljujući kojem se lijepo ističu ženstvene obline.

Cijena u trenutku pregleda: 52,99 €

Već dugo razmišljate o nekom zanimljivom, nesvakidašnjem, seksi komadu kojim biste htjeli iznenaditi svoju partnericu, a pritom već imate ormar pun zavodljivog donjeg rublja? Upravo ste pronašli pravu kategoriju. Vrijeme je da isprobate malo višu “razinu” u seksi odijevanju. Ne bojte se isprobati erotske bodije ili još odvažnije čarape i probudite strast i požudu, ne samo u svojoj drugoj osobi.

Body ili kolokvijalno body kombinezon je jednodijelni odjevni predmet koji pokriva grudi, intimne dijelove tijela, trbuh i leđa. Često je opremljen raznim ukrasima, rupama, presjecima, užadima. Lijepo naglašava vašu figuru i može sakriti čak i manje nedostatke. Bodije su izrađene od vrlo ugodnih i laganih materijala, uglavnom od silikona, tila, raznih vrsta mreže ili svilene čipke.

Isto vrijedi i za bodystocking koji, za razliku od erotskih bodija, pokriva cijelo tijelo, od ramena do gležnjeva. Riječ je u biti o spoju seksi čarapa različitih dezena sa spomenutim steznikom.