Seksi korzeti

Ona svakako spada u žene koje žele imati lijep, zavodljiv struk. I upravo je u tu svrhu jednom davno, davno, izmišljen korzet. Kasnije je postao neizostavan dio ženske garderobe. A danas nam se ponovno vraća i osvaja svoje mjesto u svijetu mode. I nije ni čudo. Steznik je dizajniran za sve žene bez obzira na veličinu grudi. Svaka dočarava neodoljiv dekolte i lijepu, vitku liniju.

Važno je obratiti posebnu pozornost na njegovu dužinu jer je to najvažnije. Korzete najčešće razlikujemo kao donje rublje ili korzet kao dio odjeće koji se uglavnom nose za svečane prilike i za razliku od donjeg rublja više su ukrašeni i izrađeni od čvršćih materijala. Naprotiv, erotski steznici izrađeni su od mekanih elastičnih materijala koji lijepo prianjaju uz figuru i često su prozirni.

Ako se bojite nositi korzet jer ste čuli da je njegovo nošenje bolno, vjerujte da nije. Dotična se bunila vjerojatno zato što ga nije znala dobro vezati. Stoga budite posebno oprezni s vezivanjem ili se obratite stručnjaku. Dakle – želite li imati lijepi dekolte, tanji struk i elegantnije držanje, odaberite neki lijepi komad iz ove kategorije!