Erotski grudnjaci

Božićni unikatni erotski kostim Kissmas set – Obsessive

Tko ne voli iznenađenja?! Tko se ne veseli Božiću?! Začinite ne samo svoj ovogodišnji Božić i razveselite svoju drugu osobu. Vjerujte da ćete jedan od najljepših praznika pretvoriti u jedinstven. I što više?! U ovom vrućem kostimu svoju dvojnicu možete zavesti ne samo u adventsko vrijeme. Ovaj seksi set jednostavno vrijedi kupiti.

Cijena u trenutku pregleda: 28,42 €

U današnje vrijeme svaka je žena neraskidivo vezana uz donje rublje, jer ono često govori najviše o njoj. Ali što erotski grudnjak otkriva o vama? Puno, a možda i više nego što mislite. Možete se pretvoriti u nevinog anđela ili divljeg zmaja. Ne morate se uopće brinuti o tome! Poseban su tip i nikako ne bi smjele nedostajati u ormaru svake hrabre žene. Naići ćete na obilje boja od kojih su najčešće crna, crvena ili bijela ili njihova kombinacija s drugima. Čak ni količina materijala neće vas ostaviti hladnima. Saten, proziran elastični til ili razne čipke s uzorcima i vezenjem gotovo su česte.

Donje rublje obično nije namijenjeno svakodnevnom nošenju. Uglavnom se koristi za lagane erotske igrice i puštanje svoje ili partnerove fantazije, jer grudi nisu potpuno prekrivene. U većini modela naići ćete samo na malu podršku ili djelomičnu pokrivenost. No glavna svrha je stvoriti savršen i neodoljiv dekolte i izazvati uzbudljive trenutke. Većina modela u tu svrhu koristi i tange ili remen za podvezice, koji se često prodaju zajedno s erotskim grudnjakom izravno u kompletu. Ne ustručavajte se koristiti erotsko donje rublje kao dio svojih seksualnih igara.